Buukkauspalvelu2020-02-18T14:25:28+03:00

Buukkauspalvelu

Buukkauspalvelu

Case Opinahjo-Eduhouse

Miksi juuri Matchers on Se Oikea?

Buukkauspalvelumme toimii niin, että soitamme teidän kohderyhmänne yrityksiin ja varaamaamme teille asiakastapaamisia. Meitä myös kiinnostaa, että sovitut tapaamiset ovat myös laadukkaita ja teille tuottoisia. Tavoitteenamme on aina pitkäaikainen yhteistyö – emme halua yhden illan suhteita! Olemme riskitön vaihtoehto, sillä laskutamme vain toteutuneista buukkauksista.

Soita Suville numeroon +358 44 972 8264 ja mietitään yhdessä, kuinka suurta määrää teidän tapauksessa kannattaa lähteä tavoittelemaan – pienelläkin määrällä voidaan lähteä alkuun!

Tiesitkö tämän karttatyöskentelystä?

Olemme karttatyöskentelyn mestareita – tämä tarkoittaa sitä, että voimme täyttää liikkuvan myyjäsi kalenteria tehokkaasti pitkin Suomea. Teidän kalenterinne on mahdollista synkronoida meidän järjestelmäämme.

Meiltä myös tutkimukset asiakastyytyväisyydestä

Asiakastyytyväisyyden varmistaminen tuntuu asiakkaastasi mukavalta ja on osa jälkimarkkinointia, mikä sekin usein kiireessä unohtuu.  Saatte mitattua  arvokasta palautetta asiakastyytyväisyydestä, mitä voitte hyödyntää palvelunne laadun kehittämisessä sekä markkinoinnissa. Ulkopuolisen, riippumattoman toimijan mittaama asiakaspalaute on uskottavampaa kuin yrityksen itse laatima asiakastyytyväisyys laskelma.

Mistä tunnistat hyvän buukkarin?

Hyvä myyntiosaaminen vaatii psykologista ihmisten lukutaitoa, myyntiteknistä osaamista ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä. Koska päättäjien aika on kortilla, on taitolaji herättää heidän mielenkiintonsa.

Hyvän buukkarin tunnistaa siitä, ettei kerro liikaa tai liian vähän, vaan juuri sopivasti. Lisäksi buukkari pitää aina tavoitteena, että edustamastaan yrityksestä jää asiakkaalle positiivinen muistijälki. Olemme kohteliaita, asiantuntevia, kuuntelevia emmekä repsahda myynnin ylilyönteihin.

Meistä voit olla aidosti ylpeä!

”Olemme tehneet useita vuosia yhteistyötä Matchersin perustajan Suvin kanssa ja kumppanuutemme on aina ollut ensiluokkaista. Matchersin buukkaajat ovat työssään huippuammattilaisia ja työnteko yhdessä heidän kanssaan on tuonut meidän myyntitiimillemme mahtavia tuloksia.”

Norra Finans Oy

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Matchersin kanssa. Heidän laadukas työnsä ja osaavat buukkarit ovat mahdollistaneet myyntiprosessimme huippuunsa hiomisen; Matchersin tekemistä buukeista yli 40% on johtanut kauppaan. Suosittelemme lämpimästi Matchersin palveluja!”

Eduhouse Oy

”Olemme pieni perheyritys ja meidän haasteena on ajan riittävyys. Päätimme ulkoistaa asiakastapaamisten buukkaukset Matchersille. Saimme laadukkaita tapaamisia, tuloksia ja nykyään myyntimme on huomattavasti paremmin organisoitavissa. Suosittelemme buukkauspalveluiden ulkoistamista kaltaisillemme yrityksille, joille asiakastapaamiset ovat merkittävässä roolissa.”

LaplandNews Oy