Ota yhteyttä!2020-03-09T13:40:55+02:00

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Autamme nostamaan myyntisi uudelle tasolle!

Varaa aika puhelinpalaveriin

Matchers

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Suvi Espinoza

Matchersien toimitusjohtaja Suvin kanssa on ilo asioida. Hänellä on vahva kokemus myynnin kaikilta osa-alueilta. Hän tietää, mitä on tehdä kentällä kovaa tulosta ja miten haastavaa ajankäyttö välillä on – eli kuinka vähän jää usein aikaa sille tärkeimmälle eli uusasiakashankinnalle. ”Lady Bossilla” on päävastuu projekteista ja hän itse varmistaa, että kaikki hoituu laadusta tinkimättä. Suvi nauttii eniten siitä, että pääsee auttamaan asiakkaita menestymään.

”Ymmärrän asiakkaiden kiireet ja tarpeet todella hyvin pitkään sekä myyjänä että esimiestehtävissä työskenneltyäni. Olisin niin kaivannut itselleni buukkaria aikoinaan!”

Suvi Espinoza, Matchers

Mia Konu

Aurinkoinen toimistopäällikkömme Mia toimii Suvin oikeana ja vasempana kätenä. ”Konttorirotta” handlaa soittolistojen pyöritykset, kalentereiden linkitykset, raportoinnit sekä kaikki muut hallinnolliset hommelit. Mia huolehtii, että toimiston arki rullaa hyvässä hengessä ja kaikki saavat keskittyä omiin, tärkeisiin tehtäviinsä. Hän auttaa työntekijöitä kotiutumaan niin Espanjaan kuin omaan työyhteisöönkin.
Mialta voit kysyä mitä vain!